7 Θάλασσες

Profile

7 Thalasses

Our Story

7 Θάλασσες

Το καλύτερο εστιατόριο θαλασσινών της πόλης!

Ένα υπέροχο ταξίδι γευστικών απολαύσεων σε ένα εστιατόριο θαλασσινών που κατέχει επάξια την κορυφαία θέση στην κατηγορία του και είναι διάσημο για τις γαστρονομικές του δημιουργίες.    Ο γνωστός chef του Ανδρέας Βούλγαρης, δίνει βαρύτητα στην Μεσογειακή κουζίνα, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες που προέρχονται από την Ελλάδα και είναι κατά 80% οργανικές. Χρησιμοποιεί εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης, φρέσκο ελληνικό γάλα και βιολογικά λαχανικά από Έλληνες παραγωγούς.

Το εστιατόριο διαθέτει μία κυρίως αίθουσα χωρητικότητας 100 ατόμων, διακοσμημένη με ξύλο, μέταλλο, γυαλί και γήινα χρώματα. Επίσης διαθέτει 2 επιπλέον αίθουσες χωρητικότητας 30 και 15 ατόμων, εξοπλισμένες πλήρως με οπτικοακουστικά μέσα για παρουσιάσεις και εταιρικά-επαγγελματικά γεύματα. Για αυτούς που θέλουν να γευματίσουν αθέατα και χωρίς να ενοχλούνται από κανέναν  το εστιατόριο διαθέτει ιδιωτική αίθουσα VIP 15 ατόμων. Επίσης διαθέτει εξωτερικό χώρο στεγασμένο χωρητικότητας 70 ατόμων.

Το εκλεπτυσμένο μεσογειακό μενού του και η ενημερωμένη κάβα του, μπορούν να μετατρέψουν κάθε είδους συγκέντρωση σε μία αξέχαστη γευστική εμπειρία.

Το εστιατόριο προτείνεται από τον Διεθνή Οδηγό Louis Vuitton Cities Guide από το έτος 2011 και από το περιοδικό National Geographic Traveler.

Βραβεία

Awards

7 Thalasses

Awards

Βραβεία εστιατορίου

2006 – 2007 Βραβεία Gourmet

Διάκριση: Ελληνική κουζίνα, Αθήνα

 

 

2007 – 2008 Βραβεία Gourmet

Διάκριση: Ελληνική κουζίνα, Αθήνα

 

2010 Χρυσοί Σκούφοι

Διάκριση: Βραβείο Ελληνικής κουζίνας, Αθήνα
Best Restaurants Awards Greece, by Athinorama and Alpha Guide


Φωτογραφίες

Photogallery

7 Thalasses

Photogallery

7 Thalasses